dinsdag 29 december 2009

Invoeler

Een èchte man mag hij niet zijn, Freddy. De meest ideale seksarme partner…… kan zich niet voorstellen dat de partner van een ander beter, liever, aardiger, trouwer is dan hij !
‘Probeer mij! Ik ben veel leuker dan alle andere mannen. Dus waarschijnlijk ook leuker dan jouw vriend.’
Hij mijmert ook over wat er zou gebeuren als zijn vriendin er niet meer zou zijn. Vrouwen zullen dan voor hem in de rij staan; ze zullen om hem vechten, daar is hij van overtuigd! Afgewezen worden of moederziel alleen achterblijven komt in Freddy’s fantasieën niet voor.
Kan zich niet voorstellen dat zijn moeder weet dat hij dagelijks masturbeert. Hij speelt in zijn fantasieën met buurvrouwen, vriendinnen van zijn zussen en klasgenootjes. Freddy masturbeert altijd met behulp van zijn hoofdkussen,,,,,dat legt hij onder zijn bovenlichaam…….en moet het lichaam van zijn gefantaseerde sexpartner voorstellen….dan schurkt hij, al fantaserend, met zijn onderlichaam ritmisch van links naar rechts……dat windt hem dermate op, dat hij al snel klaarkomt. Het sperma vangt hij snel op in zijn hand en veegt hij af aan een oude sok of aan de onderkant van het bedspiraal. De sok is ongeveer vijf jaar in gebruik geweest, van zijn 13e tot zijn 19e jaar. Al die jaren verstopt hij de sok tussen matras en bedspiraal. Nooit heeft Freddy die sok meer teruggezien. Het sperma op de spiraal is opgedroogd en waarschijnlijk vervlogen.
Freddy wil niet dat zijn moeder hier iets van merkt.…….een ideale zoon masturbeert immers niet …….doet niet zulke vieze dingen.………… hij is op aarde om moeder te dienen en daardoor hier en in het hiernamaals gelukkig te worden…..zonder onnodige viezigheid.
Hij gelooft heilig dat zij niet weet van zijn heimelijke masturbatiepraktijken. Natte dromen, ja, daar weet ze van.
Natte dromen komen uit het onderbewuste, natte dromen overkomen je, dat is gepermitteerd maar....masturberen niet….masturberen zoek je op , masturberen daar kies je voor.
Freddy is verkracht via zijn hart. De energie, de kracht van de man gaat van boven naar beneden. Zijn moeder heeft hem verkracht. In zijn hart; zijn energie mag niet omlaag.
Hij mag geen echte man, geen krachtig seksbeest zijn
Hij mag er alleen zijn als de invoeler als het niet seksuele beest.
Het seksuele beest zit opgesloten in zijn masturbatiehok met al zijn huidige en toekomstige fantasiefiguren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten