donderdag 13 januari 2011

Op de Kaap


Mijn vriend, René en ik zijn 17 jaar en hebben een leuk baantje in de kantine bij de Volksbond. Vuile borden en kopjes ophalen; afwassen en afdrogen.  Afwasmachines waren er nog niet begin jaren zestig (vorige eeuw). Die kantine was op ‘op de Kaap’, de Rotterdamse hoerenbuurt. Na een dag hard werken kunnen René en ik flink geil worden van die wijven. Sommigen dames staan op straat (ja, ook tegen ons zeggen ze ‘ga je mee, schat’) anderen zitten binnen, achter glas en tikken op hun ruitje om aandacht te trekken.
We spreken af om een keer naar de hoeren te gaan. Als we voldoende verdiend hebben. Tot die tijd gaan we rustig kijken met wie we gaan genieten. René weet het al. Hij neemt die donkere, Spaanse met lang zwart haar. Vlak naast sigarenmagazijn ‘’t Hart’ staat ze meestal. Ze is niet meer zo jong, veertig denken we maar haar grote borsten maken voor René veel goed. Hij hoopt dat ze niet zo duur is omdat al aardig op leeftijd is.
Ik heb mijn keuze vandaag pas gemaakt, de dag, dat we ook echt gaan! Ik val op blonde, niet zo grote, slanke  dames met stevige billen en benen; de tietjes hoeven voor mij niet zo super groot te zijn. En......ziedaar: aan de overkant  van die sigarenwinkel staat ze; helemaal mijn type.  

René is al met zijn Spaanse schone naar binnen.
Ik loop naar de overkant.
Het is best eng, naar die vrouw toe te gaan en haar te vragen:
‘Hoeveel, mevrouw?’
Ja, ik vraag het gewoon netjes; waarom ook niet?
‘Fünfundzwanzig,’ zegt ze.
‘Das ist nicht so teuer,’ denk ik en dan ‘oh, ze is een Duitse….’
‘Gut,’ zeg ik in mijn beste Duits.
Het sappige Duitse wijfje pakt een grote bos sleutels uit haar vest opent de voordeur en loopt voor me de trap op. Ik kan me haast niet beheersen.  

Een smal eenpersoonsbedje in een piepkleine kamer. Zouden we het echt hierop moeten doen? 
‘Setz dich nur, Jung  und Hose aus bitte.’
‘Komm hier mal,’ beveelt ze. Ze staat bij een fonteintje en gaat mijn piemel wassen met een ingezeept koud washandje. Gelukkig droogt ze hem ook nog even af.
‘Setz dich mal wieder aufs Bett, Jung, ich komme sofort.’
Lekker voel ik me niet echt, op dat kraakbed,  in mijn t-shirt, spijkerjasje en mijn blote kont daaronder. Zelden was mijn piemel zieliger dan ‘jetzt’. Zij komt naast me zitten, doet zwaar zuchtend haar truitje uit en wipt haar borsten uit haar beha. Ze geeft me een seintje dat ik met haar borsten mag gaan spelen. Het effect op mijn piemel is vooralsnog nihil. Ook haar plichtmatige massage heeft geen enkel effect. Ik vraag haar of ze zich misschien helemaal wil uitkleden.
‘Dat zal me gewiss wel aufregen,’’ zeg ik tegen haar.
‘Gut, Gut….aber das kostet wohl etwas,’ zegt ze…’wieveel haben sie eigentlich bei dir?
‘Hoe meinen Sie…..u zei toch vijfentwintig  gulden?’
‘Um an zu fangen ja…..aber ganz nackt..........: gib mir noch mal fünfundzwanzig, Jung.’
‘Tering wijf,’ dacht ik, ‘dan ben ik godverdomme helemáál blut en misschien wil ze dan nòg wel meer aftroggelen.

Haar geheel blote lijf kan me gelukkig wel wat opwinden. In ieder geval heb ik nu een joekel van een erectie. Het probleem dat zich nu voordoet is dat haar kut, waarschijnlijk door de aard van haar werk, drie keer wijder is dan mijn piemel dik. Dus in haar klaarkomen gaat niet lukken.
Als ze dat zelf ook inziet gooit me ze van zich af. Ze komt naast me op bed zetten en trekt me dan nog even vlug-vlug af voor die vijf tientjes. Hooguit tien minuten ben ik binnen geweest.

René baalt helemaal als een stekker. Die is ook zijn vijftig gulden kwijt en niet eens klaargekomen. Die Spaanse hoer heeft hem flink belazerd. De vrouw blijkt een stuk ouder dan veertig. Ze weigert op René's verzoek haar beha uit te doen en bovendien: dat mooie zwarte haar is een pruik, die van haar hoofd valt als ze enthousiast op haar bed neerploft. Ook hij staat binnen tien minuten weer op straat.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten