dinsdag 16 november 2010

Het Kleine Mannen (KM) Vraagstuk (2)

Zijdelings heeft Professer Wubbels na intercollegiaal overleg met zijn Praagse confrère , Swertslav Redliw, professor in de thermofysische geografie, vastgesteld dat hij, in tegenstelling tot één van de conclusies in een Russisch onderzoek, geen verband heeft kunnen vinden tussen ‘het hinderlijk worden' van kleine mannen en de opwarming van de aarde. Waarvan acte. Dáárachter kan de kleine man zich dus niet verschuilen.

Ik krijg, vooral uit de kleine mannenhoek, nogal eens het verwijt naar mijn hoofd geslingerd, dat ik gemakkelijk praten heb met mijn 1.98m en dat die lange mannen  óók niet allemaal de braafsten zijn.
Inderdaad, dat klopt, doch getalsmatig is de overlast van de langen te verwaarlozen. Het afhandelen van dit vraagstuk wordt voor mij persoonlijk een drama. Ik heb namelijk twee kleine volwassen kleinkinderen, een tweeling van  1.67m. Het doet me heel veel pijn; ik ben dan wel bijna twee meter lang: maar ik heb maar een klein hartje. Ook zij zullen straks onder het nieuwe keiharde regiem gaan vallen ... en tsja ... ook hier geldt:  de goeden moeten onder de kwaden lijden.

Het probleem is acuut en moet met spoed worden aangepakt. De wil is aanwezig. De regering, de Tweede Kamer en ook het Openbaar Ministerie lijken bereid rücksichtslos op te treden met betrekking tot dit vraagstuk. Tot in de kleine uurtjes wordt overlegd over het pakket aan te nemen maatregelen.
Her en der zijn al wat suggesties gedaan.


De code naam van de actie is voorlopig 'We krijgen ze wel klein.'
-     meldplicht voor alle kleine mannen onder de 1.68m. Alle media berichten hierover.
-     vorderen van een kleine honderd sporthallen, verspreid over het hele land en alle grotere voetbalstadions in Nederland. Hier wordt de kleine man tijdelijk geïnterneerd, geregistreerd, geïnventariseerd en wellicht ook nog gevaporiseerd (niet alle stadions zijn op dit laatste ingericht).
-     onder streng toezicht huisvesten van jonge gezonde kleine mannen in semi-permanente woningen;  deze kleine mannen, worden ingezet voor het kleine mannen-project: ‘Moderne Slavernij’. Het gaat hier voornamelijk om arbeidsintensieve deelprojekten, ten eerste het faciliteren van het GD-projekt' (zie later), ten tweede de 'Zorg' en ten derde het 'Milieu'. Na een korte scholing moeten de kleine mannen daar kunnen worden ingezet.
-    Voorbereiden en implementeren van het projekt 'Gedwongen Doneren'.
      De minder gezonde kleine man valt, indien bruikbaar, onder het project:‘Gedwongen Doneren’ (GD-projekt). Onze ziekenhuizen staan voor een gigantische klus. Niet alleen het nemen van de organen maar ook deze organen geven aan mensen voor wie het orgaan van de kleine man zomaar van levensbelang zou kunnen zijn.
      Toch staan veel patienten sceptisch tegenover de ontvangst van 'zo'n klein orgaan'. In de brochure 'klein maar fijn' garandeert de ziekenhuisdirectie met steun van de overheid de hoge kwaliteit van de betreffende organen.
-     Zorgdragen voor een zinvolle bestemming voor de  zwaar verminkte of overleden kleine man. De verwachting is immers, dat na de gedwongen donatiefase, het restlichaam van de kleine man niet levensvatbaar mee zal zijn. 


      Zinvol Einde KM
      Het project 'Zinvol einde klein man’ levert voorstellen voor het uitputtend benutten van  'al des kleine mans. (hierna volgen enkele mogelijkheden.)  
-     Aanbieden van enkele duizenden kilo's kleine mannen-restanten aan stammen menseneters in Afrika en Nieuw-Guinea. (Voor koeling wordt zorggedragen.) 
-     Aanschrijven van dierentuinen en safariparken. Deze instellingen kunnen nog in min of meer goede conditie verkerende kleine mannen inzetten als op te jagen 'wild'. In goede conditie verkerende krokodillen, leeuwen, tijgers en wie weet nog andere roofdieren zullen deze kleine dwingelandjes met liefde verorberen. 
-    Het voeren aan aaseters, waaronder de hyena's en de gieren, van overleden kleine mannen. Mochten onverhoopt deze aaseters ontevreden zijn over het gebodene dan kan ze voorgehouden worden:  'wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.'
 -   In zee dumpen van dode kleine mannen in boven haairijke gebieden.
     Cremeren van de kleine mannen als een ander zinvol einde niet meer haalbaar is.


Nog wat aanbevelingen
-     Voor het werkelijk welslagen van deze operatie is het noodzakelijk dat hier de grenzen gesloten worden voor de allochtone kleine mannen.
-     Alle kleine vrouwen en hun dochters zullen een kleine medische ingreep, leidend tot onvruchtbaarheid, moeten ondergaan.


Naar schatting zal Nederland, in een kleine vier jaar, 'kleine mannen vrij' zijn. Het wordt hier dan ongetwijfeld een stuk prettiger toeven. Het klinkt allemaal wat hardvochtig, gewelddadig,
     wreed en dat is het ook! Dit is geen zaak om met fluwelen handschoenen  aan te pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten